Torsdagsdobbel

Fotball / Europa / Europa League

Belenenses - Fiorentina

19:00

01.10.2015

Kampstart

B

Tips

1.75

Odds

Vi beveger oss inn mot Europa League. Nå har vi vært i støtet denne uken og vi prøver å holde streaken gående.

Belenenses har ikke startet veldig bra i Portugal 1-4-1 er statistikken. Portuguiske ligaen er heller ikke den beste ligaen. De hadde en bra sesong i fjor. Men mindre lag med mindre budsjett klarer ikke gjennomføre dette over flere sesonger

Fiorentina på sin side har startet veldig bra 5 seire og 2 tap. Imponerende 1-4 borte mot Inter sist. Inter har et meget sterkt lag i år. Jeg vil tro at Fiorentina satser på å gjøre det bra i Europa liga i år med tanke på at de stilte en toppa 11'er sist mot Basel. De har en stigende formkurve med 3 strake seire. Her blir det tungt for lille Belenenses og vi går for en fin odds på 1,75 på rein B.

Fotball / Europa / Europa League

Monaco - Tottenham

19:00

01.10.2015

Kampstart

UB

Tips

1.70

Odds

Her lukter det uavgjort lang vei, men her spiller jeg en UB fordi vi får en veldig god odds på 1,70. To veldig jevne lag. Monaco har ikke åpnet strålende i ligaen, men sånn midt på tre. Utrolig jevnt i Frankrike.

Tottenham vet jeg ikke helt hvor jeg har, Strålende mot City sist. De har et høyt makspotensiale men et dårlig bunnivå. Jeg tror Tottenham vil gjøre det bra i Europa i år. Stilte med et ganske toppalag sist. En ting som er utrolig spennende er at jeg synes Erik Lamela ser bedre ut enn på lenge. Dette er en av mine favoritt spiillere i Premier League. Han må bare få ut potensiale fordi han er fantastisk på sitt beste.

Lukter mere kvalitet i dette Tottenham laget. Monaco har veldig mye ungt med stort potensiale, men litt for lite rutine. Men synes det er kult av Monaco å kjøre så mye ungt, utrolig spennende med tanke på fremover i tid.

Her gjør jeg det enkelt å greit kort prosses. Tror ikke Monaco har det som trengs for å vinne kampen. Men det er en utrolig høy odds på Tottenham som er mere favoritter i mine øyne. Når jeg får oddsen 1,70 på UB da går jeg for det.