Søndagsdobbel

Fotball / Norge / Tippeligaen

Odd - Sarpsborg 08

15:30

27.09.15

Kampstart

H

Tips

1.46

Odds

Odd er i pangform og har 5 strake seire i Tippeligaen. Til dagens oppgjør mangler de sentrale Jone Samuelsen og Fredrik Oldrup Jensen. Odd har stor bredde i midtbaneleddet, å jeg ser for meg at rutinerte Ardian Gashi og talentfulle Oliver Berg kommer inn på laget.

Sarpsborg 08 kommer fra seier i semifinalen i cupen mot Viking på torsdag, en kamp som gikk til ekstraomganger. Andreas Nordvik, Alexander Groven og Anders Trondsen er suspendert for Sarpsborg men Dwayne Kerr og Martin Wiig er usikre med skader. Det er sannsynlig at Geir Bakke er nødt til å rotere mye på laget etter torsdagens cuptriumf mot Viking.

Her tror jeg at Odd tar en komfortabel seier mot slitne østfoldinger til 1,46 i odds.

Fotball / Italia / Serie A

Torino - Palermo

15:00

27.09.15

Kampstart

H

Tips

1.70

Odds

Torino har hatt en fin start i årets Serie A med 3-1-1. 2 av 2 hjemmekamper er vunnet (2-0 mot Sampdoria og 3-1 mot Fiorentina). Torino er kjent for å være et godt hjemmelag mens Palermo er kjent for å være et svakt bortelag. Fabio Quagliarella og Danielle Baselli har blomstret for årets offensive Torino utgave som jeg tror forlenger sin seiersrekke på Stadio Olympico i dag. Det meldes ikke om noen merkverdige suspensjoner eller skader i Torinoleiren før kampstart.

Palermo har startet sesongen godt inntil sine siste 2 strake tap. Bortelaget står med 2-1-2 etter 5 serierunder. Sicilianerne gikk på et hederlig 3-2 tap borte mot AC Milan som kommer man unna med, men 0-1 tap hjemme mot Saussolo sist kan man ikke være stolte av. Saussolo vant kampen fullt fortjent og kunne fort ha vunnet med enda større sifre. Jeg tror det kommer til å svinge stort i prestasjonene til Palermo i år, som har en god blanding av mange rutinerte spiller og unge spillere. Palermo stiller med skadefri tropp og har heller ingen suspensjoner til dagens oppgjør.

Jeg tror at Torino tar 3 poeng her og fortsetter sin gode hjemmestatistikk til 1,70 i odds. Tilsammen får vi 2,48 i odds her levert fra Betsson.