Søndagsdobbel

Fotball / England / Premier League

Arsenal - Manchester United

17:00

04.10.2015

Kampstart

UB

Tips

1.91

Odds

3 av de siste kupongene inne, vi kjører en dobbel i dag og vi starter på Emirates. Sky høy odds på United seier, fristende å gå for det. Men vi holder oss til UB som gir oss en respektabel odds på 1.91. Arsenal vet jeg ikke helt hvor jeg har hen, de er opp og ned hele tiden. United ser helt ok ut, de har i hvertfall hvert stabile. Lukter jo U i denne kampen her å lang vei, men når jeg får en så god odds som 1,91 på UB så går jeg heller for det enn rein U.

Arsenal sliter i den siste tredjedelen på banen og har ikke det gode fremoverretta spillet som de har vært meget gode på før. De sliter bakover, mye feil markeringer i boks og dårlig returløp. Dette er noe vi har sett en trend på hos flere av de engelske laga. Spesielt ute i Europa. De glipper på alt som er av markeringer. Jeg vet ikke helt hva dette kommer av, er liksom ikke det Premier League skal være kjent for. For mye penger å at de har det for godt kan være et diskusjons tema. Mye utlendinger som ikke har en klubbfølelse til klubben. Dette bærer landslaget preg av, det var ikke som det en gang var, der de unge engelske talentene fikk muligheten. Nå så må du kjøpe for å bli best. Men nok om det. Mulig jeg skriver et innlegg på dette seinere.

Jeg tror de stiller følgende lag. Arsenal:

Czech
Bellerin Mertesacker Paulista Monreal
Cazorla Coquelin
Ramsey Øzil Sanchez
Walcott

Manchester United:
Gea
Darmian Smalling Blind Young
Schweinsteiger Carrick
Mata Rooney Depay
Martial

Enkelt og greit, United virker mere solide enn Arsenal. Så god odds på United jeg kan ikke la være å ikke sette no mot United sin vei. Vi kliner til med UB

Fotball / Norge / Tippeligaen

Viking - Lillestrøm

18:00

04.10.2015

Kampstart

UB

Tips

2.50

Odds

VI går for en UB igjen grunnet god odds. Viking har spilt meget bra til tider, men dette er Tipeligaen å flere av lagene er jevnspilte å alt kan skje. Lillestrøm ikke tapt på 5 kamper å de ser bedre ut enn på lenge. Spesielt deres kontringsspill.

Viking har to strake tap, jeg synes de spilte bra begge kampene men sliter med å få ballen i mål. De er gode i banespillet og styrer mye, men det butter litt den siste tredjedelen. Jeg tror dette passer Lillestrøm bra. De har jobbet mye med kontrigsspillet sitt å ser livsfarlige ut fremover når de setter fart og har troa på det. De har flere spillere nå som fullfører angrepene både med skudd og mann i boks. Om du skal spille en slik type fotball er du nødt til å gjøre det hundre prosent. De har også trent mye på presshøyde. Det så du dem slet med i begynnelsen av sesongen. Her i dag får vi se hva som bor i dem og om de klarer å variere presshøyden.

Viking:
Austbø
Haugen Sigurdsson Soares Danielsen
Nisja Thioune Sverrisson Adegbenro
Bødvarsson Abdullahi

Lillestrøm:
Skogseid Amundsen Mikalsen Ringstad
Martin Bonke
Ofkir Friday Timisela
Knudtzon

jeg tipper sjeldent med hjerte å her gjør jeg noe jeg vanligvis ikke gjør. Men oddsen er så god og dette er så tette og jevne kamper, så da må jeg ta muligheten når jeg ser den. Får en strålende odds tilsammen på 4,77. Lykke til om du går for dette;)