Onsdagsdobbel

Fotball / Europa / Champions League

Juventus - Sevilla

20:45

30.09.2015

Kampstart

H

Tips

1.80

Odds

Vi følger opp i dag med en ny kupong. Det gikk strålende i går og vi klarte å holde oss unna flausene.

Vi starter i Torino, der Juventus holder til. De møter Sevilla i dag. Her skal og bør Juventus vinne. Men de har åpnet noe skeitete. 2-2-3 i statistikken. Men det skal sies at de har sliti med mye skader. Lichtsteiner,Mandzukic,Marchisio og Khedira har vært skada. Sistnevnte er tilbake igjen for fullt, så får vi se om Khedira får starte i dag. Dette har nok svekket dem en del. Ting så lysere ut mot Napoli selv om de tapte knepent 2-1. Men det er ingen tvil om at det er mye kvalitet i dette laget. Ungguttene Lemina,Pereyra og Dybala så mye bedre ut den kampen enn de gjorde i starten.

Sevilla på sin side har vært utrolig svake så langt i år. 2-2-3 i statistikken på disse også. De har et helt alright lag på papiret. Ikke mye talent ute å går og veldig få ressurser. Her skal det også sies at mye spillere er skada blant annet, Banega,Adil Rami og llorente har sliti litt med småskavanker. Men han tror jeg er tilbake i dag. De har em spiller jeg har veldig sansen for, nemlig Konoplyanka. Strålende å se på når han er i form.

Men tror nok Sevilla kommer til kort i dag. Fristende å sette handicap på Juventus til 3 i odds. Men vi går for det safe og får en meget god odds av Unibet på 1,80.

Fotball / Europa / Champions League

Borussia M'Gladbach - Manchester City

20:45

30.09.2015

Kampstart

Over 1,5

Mål borte

Tips

1.80

Odds

Vi beveger oss over til Borussia Park og Tyskland. Gladbach har startet horibelt i år med tanke på fjorårets. 3-0-6 i statistikk. De har hatt noen stygge tap og vakkler bakover. Sluppet inn hele 19 mål på 9 kamper. Det sert ikke bra ut bakover på banen. Men de har sett bra ut fremover på banen de siste kampene. 4-2 seier mot Augusburg og 3-1 borte mot Stuttgart. Domingues ble vraket sist kamp og inn kom en normann, nemlig Nordtveit. De slapp til få muligheter og kun et mål. Jeg tror Nordtveit kan spille seg fort inn på laget igjen etter sist kamp.

Men ja her er det et men. City har et voldsomt arsenal fremover. De har også vært i en nedover kurve. Men det bor så mye i det laget her. Med Clichy og Mangala ute og mulig Kompany som er ute, så ser det tynt ut bakover. Det var katastrofe mot Tottenham. Men vi får se. Demichelis og Otamendi er rutinerte stoppere men litt liten fart.

Her går jeg ikke for en rein B. Men jeg går for over 1,5 mål til City. Netopp av den grunn at jeg tror fort Gladbach kan score noen mål på City. Jeg tror City vil reise seg etter siste flause og vil gå ut med en offensiv holdning i dag og score noen mål. Så gjennstår det å se om de klarer å holde tett bakover.