Søndagsdobbel

Fotball / Norge / Adeccoliga

Hønefoss - Follo

18:00

04.10.2015

Kampstart

HU

Tips

1.67

Odds

Hønefoss ligger sist, en ting som gjelder det er å vinne. Enkelt og greit. Follo veldig opp og ned, vet aldri hva du får av dem. Men de siste kampene til Hønefoss har vært bra. Spilte jevnt borte i Sandnes sist og tapte knepent 1-0. 7 mål på de siste 4. Det betyr at de er villig til å gjøre alt for seier, tørre å komme frem med flere folk, noe dem må.

Follo kun 1 seier på de 5 siste. De sliter i bånn og bør gå for seier. Jeg tror Hønefoss er sterkere, tøff bortebane for Follo som er kjent for å ta poengene sine på eget gress og ikke borte. Er du vågal så gå for en rein H til hele 3,40 i odds. Sånne jevne dager som dette er det viktig å se etter den gode oddsen. Her også lukter det U. Tror heller det går i favør Hønefoss og jeg tror ikke Follo vinner denne kampen. Jeg går for HU. Litt mere sikkert.

Fotball / Spania / La Liga

Levante - Villareal

18:15

04.10.2015

Kampstart

B

Tips

1.90

Odds

Levante har startet begredelig. 0-3-3 i statistikken. Det var noen år der Levante var fantastiske hjemme og spilte en kul fotball. Men som jeg har sagt så mange ganger før, det hjelper ikke når du har få ressurser, da klarer du ikke gjøre gode sesonger år etter år. De har mistet mye av stammen i laget å de henger ikke helt sammen nå. Dette er en kamp de må gi alt på, eller så ser det stygt ut.

Villareal på sin side har startet fantastisk. 6-1-1 de siste kampene. 2 siste kampene har vært meget bra og solide. Slo Atletico Madrid 1-0 hjemme og vant også 1-0 hjemme mot et godt Victoria Pilsen lag som sto 10 kamper uten tap og kun et mål baklengs. Villareal virker solide. De har et godt blanda lag med noen rutinerte og flere gode talenter Alle kjenner til Jonatan Dos Santos fra Barcelona akademiet. 25 år nå så ikke en unggutt lenger men i sine beste år. Virker solid på midten. Castillejo og Leiva to meget spennende spillere. 20 og 19 år gammle. Baptistao på topp som er 23 år. Nei her er det mye spennende spillere. Meget ball sikkert lag. Så de mot Atletico Madrid og ble meget imponert.

1.90 i odds på denne kampen, synes jeg er alt for høyt. Villareal store favoritter i mine øyne. Så da går vi for en rein B