Tirsdagsdobbel

Fotball / Europa / Champions League

Maccabi Tel Aviv - Dynamo Kiev

20:45

29.09.2015

Kampstart

B

Tips

1.91

Odds

Ja da var det dags for Champions League igjen. Vi starter i Israel og nemlig storbyen Tel Aviv. Ny trener i Slavisa Jokanovic. Bringte Watford til opprykk. Imponerende. Men de hadde blant den bedre stallen i hele Championship. Så hva kan man si. Han er ny i gamet, imponerte også med å få Tel Aviv til Champions League. Men her tror jeg de skal få slite mot et velorganisert Dynamo Kiev lag.

9 seire, 3 uavgjort og et tap på de siste 13. Tapet kom i en treningskamp, de tapte 1-0 mot Anderlech. Vet ikke helt hvor mye vi skal legge i det. Så å si ny trener her å. Ukrainsk legende Serhiy Stanislavovych Rebrov. Ble stemplet inn i det gode selskap i Viktor Leonenko Hall of Fame, lettere sagt alle spillere som har gjort en forskjell i Ukrainsk fotball havner der.

Ledet Kiev til en fantastisk sesong i fjor. Vant overlegent og tapte ingen matcher i ligaen. Skal ikke kimse av denne ligaen. Shaktar og Dnipro er ikke akkurat noen dårlige lag spesielt ikke førstnevnte.

Her tror jeg det blir tøft for Tel Aviv. Kiev spilte en god match mot Porto sist som er favoritt sammen med Chelsea i gruppa. Men man vet aldri, her kan det kanskje komme en overaskelse. De er utrolig velorganiserte og spiller hurtig angreps fotball med mye tempo fremover.

Her går jeg for en rein B til en god odds på 1.91

Fotball / England / Championship

Brentford - Birmingham

20:45

29.09.2015

Kampstart

UB

Tips

1.69

Odds

Vi prøver også lykken i Championship. Skal skrive kort og greit om dette.

Brentford tror jeg skal få slite i bunnen i år. Gjorde en kjempesesong i fjor. Men dårlig økonomi og flere spillere mistet så ser vi at dette blir en tung sesong. Vanskeligt å opprettholde flere gode sesonger i Championship når du er et lite lag med få ressurser. Alltid beintøft i denne ligaen. Kun to seire på 9 kamper å det er mot to bunnlag, Preston og Bristol. Tapte 4-0 for Oxford fra League 2. Ikke Imponerende.

Birmingham startet forykende med 5 seire og 2 uavgjort de første 7 matchene. Men de står uten seier på de 4 siste matchene å har fått det litt tøft. Ikke akkurat imponerende å tape mot Rotterham. Men i Championship er det mye jevne kamper og det blir alltid en overaskelse i ny og ned. Sterk uavgjort borte mot Ipswich og en meget godkjent kamp mot deres rival Aston Villa i cupen.

Denne kampen så jeg. Birmingham var best og hadde fortjent mer ut av den kampen. Tapte knepent 1-0. De har to spennende talenter i Jon Miguel Toral (på lån fra Arsenal) og Demarai Gray.

På papiret har Birmingham et bedre lag, det har de vist sålangt selvom de har vært i en litt dårlig flyt nå. Men som sagt jeg må også se litt på oddsen bak dette. Når kampen heller mot en B på odds til 3,40 gange pengene, så er det ganske greit å få en odds på 1,69 på UB. Da er det bedre av meg å safe litt å gå for en UB, for dette kan bli fort en uavgjort. Vi kjører på det. Lykke til om du går for min kupong ;)