Publisert av

Det er helt klart tre spillere som har skillt seg ut på hardcourt i år. Stanisslas Wawrinka, Andy Murray og Novak Djokovic. Sistnevnte er nok den beste av de på hardcourt gjennom flere år og det så ut som han fortsatt er uslåelig på hardcourt etter seier i Australian Open. Ganske overbevisende seier 7-6, 6-7, 6-3, 6-0 i Finalen mot Andy Murray.

 

Murray og Djokovic er nok de klart beste retur-spillerne i verden i tillegg til å ha en meget god serve. Disse gutta gjør sjelden feil og er gode i alle spillets faser. Enkelt og greit, de tar det som kommer og slår helt utrolig tilbake. Jeg synes siffrene fra Australian Open var noe urettferdig, Murray kunne fort tatt det første settet og kunne da ledet 2-0 i sett i best av 5 sett. Da hadde nok matchen blitt en helt annen. Murray gikk rett og slett på en smell i 3 sett og kollapset totalt i 4 sett. Djokovic er utrolig sterk og vinner de lange ballvekslingene, det er nok få i verden som kan matche ham når han er på sitt beste der, eller det er vel kanskje ingen. Murray spilte denne turneringen fabelaktig og tapte kun et sett før online casino han gikk til finalen. Der spilte han også utrolig godt helt til noe skjedde i 3 sett og i 4 sett så det nesten ut som han ga opp. Kanskje han rett og slett ble for sliten. Det tar på utrolig psykisk å føle at du styrer matchen, men igjen se at Djoko klarer å hente seg inn noe heldig i 1 sett. Der kunne Murray avgjort det mye før.

 

Jeg tror vi kan få se en revansjesugen Murray, og med bettet 7.50 i odds til at han vinner turneringen synes jeg er meget høy, og hvorfor ikke da sette pengene på han. Dette er som sagt best av 3 sett og ikke 5. Noe som er en fordel for Murray og Wawrinka som virker litt slitne mentalt og fysisk når settene blir så lang. Der er Djokovic klart nr. 1 i verden delt med Nadal som også er en utrolig sliter og en stayer i kampene. Nadal kommer nok litt til kort mot disse på Hardcourt, hans store styrke er å løpe opp ballene. Derfor er grus et bedre underlag for han, da ballene spretter saktere enn de gjør på hardcourt. Der går det nok litt for fort for han.

 

Så var det Stan “The Man” Wawrinka som tok Djokovic i 2 sett i Australian Open, men kom til litt for kort i det 5 settet. Han var helt klart nærmest til å ta skalpen på Djokovic og spilte en fantastisk tennis. Han er en litt annen type spiller, spiller en lik type tennis som Federer med harde grunnslag og enhånds backhand det lukter svidd av. På sitt beste spiller han fantastisk, og er nok en av de mest underholdene å se på. Utrolig flink på å vinkle ballene ned i hjørnet og langs streken. Wawrinka er desverre litt for ustabil, men var i fantastisk form på samme tidspunkt ifjor og da vant han Australian Open. At det er en 3 setter her, er en stor fordel for han. Oddsen er 17 på at han vinner, og det kan fort skje. Vil du ta en liten risk, sett penga på han.

 

Kun 2 i odds på favoritten Djokovic, men helt klart kulere å sette på to underdogs med fantastisk odds. Sett heller litt mindre penger, jeg klarer nok ikke å dy meg og setter nok på Murray eller Wawrinka. Dette blir utrolig spennende. Deilig at Tennis-sesongen er ordentlig i gang, i år får vi nok se noen nye som kan tukte de som er i topp 10. Følg med på Nick Kyrgios, supertalent. Kommer nok til ha noen bet på han senere.